Separated Subdivision of
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
BEREZHANY AGROTECHNICAL INSTITUTE
Україна тримає стрій!!!
A
A
A

ВІДКРИТЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ»

IMG b15055fa83c4de7ae9088e885ba24e44 V     21 жовтня  2019 р. кандидат педагогічних наук кафедри «Електротехнологій та експлуатації енергообладнання», доцент Колодійчук Л.С. провів відкрите практичне заняття в групі  Е-21Б з навчальної дисципліни «Електротехнічні системи електроспоживання» на тему: «Розрахунок електроосвітлення».

  Заняття проводилось за чітко розробленим планом, відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету.

 

     Під час заняття викладач використовував наочний роздатковий матеріал та презентацію. Це дало змогу студентам показати хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, а також  вміння його застосовувати на практиці.  Вони теж добре володіли пройденим матеріалом, належно виконували практичні завдання по заданій темі, вели діалогічне мовлення, висловлювали власні думки, обговорювали проблемні питання.

     По завершенню заняття присутні викладачі  високо оцінили фаховий рівень Любомира Семеновича, відмітили актуальність матеріалу, систематичність та логічну послідовність подання матеріалу та визнали, що практичне заняття було проведене на високому науково-педагогічному рівні. 

 

We are on facebook

Go to the official page


Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!