Відокремлений підрозділ
Національного університету біоресурсів і природокористування України
БЕРЕЖАНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ
 вул. Академічна, 20, м.Бережани, Тернопільська обл., 47501 Україна  
Україна тримає стрій!!!
A
A
A

Звіт директора інституту за 2016р.

9 лютого в Бережанському агротехнічному інституті відбулося спільне засідання Вченої ради інституту та конференції трудового колективу, на якому заслухали звіт директора проф. Павліського В.М. про діяльність колективу за 2016 рік та основні завдання на   2017 рік .

IMG 8132

На засіданні була присутня директор Бережанського агротехнічного коледжу Пилипишин Світлана Ігорівна.

Перед початком засідання колектив привітав директора Павліського Василя з нагоди 25-річчя роботи на посаді директора навчального закладу.

 

У звіті директор підкреслив необхідність покращення наукової роботи на кафедрах, підвищення якості навчання та практичної підготовки студентів. Для цього необхідно підвищувати рівень кооперації з кафедрами НУБіП України, керуватись програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020».

Позитивним є те, що на денній та заочній формі навчання збільшився набір студентів (з 504 – у 2015 р., до 660 – у 2016 р.).

За звітний період проведено акредитаційні експертизи 4-х спеціальностей освітнього ступеня «Магістр».

Підвищено рівень забезпечення науковим кадровим потенціалом інституту. Зокрема збільшилася кількість докторів наук з 6 до 12.

Наукова робота в інституті зосереджена на проведенні науково-дослідних робіт у напрямах біогазових технологій та інших відновлювальних джерел енергії.

Матеріально-технічна база інституту відповідає вимогам Постанови КМУ від 30.12.2015 р. №1187 «Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності закладів освіти». За звітний період кількість лабораторій збільшилася з 66 до 69, кількість кабінетів збільшилася з 53 до 58.

В обговоренні взяли участь перший. заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи Русиняк Михайло, головний бухгалтер інституту Мигдаль Дарія, завідувач підрозділу з практичного навчання Камишанов Валерій, завідувач науково-дослідним відділом Захарів Орест та голова Студентської ради Войчак Лідія.

IMG 8153

IMG 8165

IMG 8170

 

Учасники засідання ухвалили:

  1. доповідь прийняти до відома, а роботу директора оцінити задовільно.
  2. обрати директора інституту Павліського В.М. делегатом на конференцію трудового колективу університету.

М.Русиняк, перший. заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи

Топові дописи за місяць

Оновлені публікації

 

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ